Heb jij
de juiste
patattitude

Ook zot van friet? Dan vallen
onze toffe jobs zeker in de smaak!

Ontdek onze patattitude Vind jouw job

Heb jij de juiste patattitude?
Doe de proef!

jij hebt
R.E.S.P.E.C.T.

Je hebt oog voor je collega’s, klanten en leveranciers, en kijkt er mee op toe dat je de (werk)omgeving veilig, gezond en duurzaam houdt. Respect!

je bent een
teamplayer

Clarebout, dat zijn wij allemaal samen. Jij en al die andere patatjes werken hard en trekken aan hetzelfde zeel. En als het goed gaat met ons, is dat dankzij iedereen. Go team!

Je bent zo flexibel als onze curly fries

Snel schakelen is voor ons een must om aan vragen van klanten en leveranciers te kunnen blijven voldoen. Jouw flexibiliteit is dan ook het zout op onze frietjes! Of de mayonaise...

Safety first

Je gedraagt je veilig en verantwoord op het werk (je wil tenslotte de lekkerste diepgevroren aardappelproducten ter wereld maken). Je verwacht dit ook van je collega’s, leveranciers en klanten. Dat klinkt als muziek in de oren? Check!

Ja, het kan altijd beter !

Je bent gebeten om altijd beter te doen. Onze klanten verwachten van ons topproducten en een topservice. Ga je mee de challenge aan?

Ga voor een job met frietjes bovenop!

Ontdek alle mogelijkheden bij Clarebout.

Vind jouw job

Als je jezelf herkent in onze waarden, is het zo klaar als de olie waarin onze frietjes worden gebakken dat jij de juiste patattitude hebt.

Collega's aan het woord

Miguel Ribeiro
Operator Productie

Ik ben gestart bij de ‘coupes’, waar ik verantwoordelijk was voor de zone van de snijmachines, maar al snel zag men dat ik meer in mijn mars had en kreeg ik de kans als operator. Ondertussen beheers ik alle zones en leid ik af en toe mensen op. Kansen creëer je zelf, want je competenties worden gezien. Dat bracht me ertoe om al een paar keer mensen aan te brengen, wat binnen Clarebout nog meer gestimuleerd wordt door het Refer a Friend programma.

Camille Leschevin
Kwaliteitsmedewerker

Onze kwaliteitsdienst bestaat uit jonge dynamische mensen die de kans krijgen om heel gevarieerde taken op te nemen, geen dag is hetzelfde. We hebben bureauwerk maar evengoed vind je ons in de fabriek. Onze gesprekspartners nemen deel aan ongeveer alle facetten van het Clarebout-proces, maar ook auditoren van voedselagentschappen en klanten begeleiden we doorheen de goedkeuringsprocessen. De familiale sfeer en de verstandhouding tussen de collega’s maken van ons een hecht team.

Leslie Pruvost
Productie Assistent

Met mijn technische en artistieke achtergrond bezorg ik de Clarebout-teams een andere dimensie, alsook een nieuwe en creatieve kijk op de processen en activiteiten. Ik ben ervan overtuigd dat atypische achtergronden een bedrijf rijker maken.

Het coachen, motiveren enerzijds en het aanhoudend leren anderzijds drijven me vooruit. Elke dag ontdek ik nog nieuwe details over het productieproces.

Laetitia Citerne
Interne Schoonmaak

Tijdens mijn opleiding bij Clarebout kreeg ik alle ins- en outs van mijn taken snel onder de knie. Nu maak ik de medewerkers blij met een schone werkplek. Attent zijn zit me in het bloed vanuit mijn horecaervaring, dus het werk ‘zien’ is voor mij een evidentie.

Roberto Keyrouz
Customer Service Representative

In onze salesafdeling waarbij we met klanten van over de wereld communiceren is taal de sleutel die veel deuren opent. Hierdoor bouw je snel een langetermijnrelatie op waarbij je je klanten proactief nóg beter kan bedienen. Naast organisatorische en administratieve competenties, helpt mijn optimistische en positieve ingesteldheid dat interne en externe samenwerkingen vlot verlopen.

Xavier Lagae
Aankoper non-food

De familiale sfeer en samenwerking is hier echt ‘super’. Het enthousiasme van het team spat van de frietjes. Elkeen van onze aankoopdienst heeft zijn specialisaties en is verantwoordelijk voor een sector. Ik specialiseer me bijvoorbeeld in de folies. Door mijn uitgebreide netwerk kan ik gemakkelijk onderhandelen met leveranciers.

Starten bij Clarebout?

Ben je gek op frietjes? Dan heeft Clarebout Potatoes een lekkere job voor jou! Ons familiebedrijf is wereldtop in diepgevroren aardappelproducten en zoekt mensen met de juiste patattitude om verder te groeien! Heb je er zin in? Kom er dan bij ons een patat op geven!

Vind jouw job

Patattitude jobs

Geef er samen met ons een patat op!

Ploegwerk

Locatie

Talenkennis

Gevonden vacatures :

Utilities Manager

Als Utilities Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige domein van Utilities met een eerste focus op waterzuivering, stoom en perslucht, binnen een multi-site productieorganisatie die op een duurzame manier verder wil groeien.   Meer info

Verantwoordelijke Optische Sorteerders

Je bent verantwoordelijk voor het beheren, evalueren en opvolgen van de optische controle- en snijsystemen in de friet-, vlokken- en verpakkingslijnen te Nieuwkerke en Waasten (+70 installaties). Inclusief het op peil houden van de stock.  Meer info

Bedrijfsjurist

Als Legal Counsel ben je verantwoordelijk voor de juridische ondersteuning van de gehele organisatie.  Meer info

S/4Hana Full Stack Developer

Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zijn we op zoek naar een S/4HANA Full Stack Developer om ons SAP development team uit te breiden. Meer info

Sustainability Coordinator

Als Sustainability Coördinator ben je de ambassadeur van de Corporate Sustainability visie en doelstellingen bij Clarebout en ben je verantwoordelijk voor de integratie van duurzaamheid binnen het bedrijf. Meer info

"Internal" accountmanager

Ben jij een echte teamplayer, maar kan je tegelijk ook perfect zelfstandig werken? Denk jij klantgericht mee en help je ons bedrijf elke dag verder te groeien? Maken jouw gedrevenheid en enthousiasme van jou een topcollega die vlot communiceert? Dan ben jij het ontbrekende ‘Frietje’ waar wij naar op zoek zijn! Meer info

Projectingenieur

Als projectingenieur sta je mee in voor het voorbereiden, ontwerpen, begeleiden en implementeren van investeringsprojecten binnen verschillende technische domeinen zoals onderhoud productiemachines, milieubeheer, energieopwekking, branddetectie…. Meer info